vrijdag 28 februari 2014

En de drukke madam hier.

Die is nu effectief in de verbouwing gevlogen. Concreet betekent dit dat we zelf wat afbraakwerken doen voor de aannemer begint. Kamers leeghalen en effectief al dingen uitbreken. Zoals de keuken....
Zondagavond was er daarvan nog dit zichtEn gisterenvanavond waren ze op de muren aan het krijten

En de nieuwe keuken? Dit komt midden juni,...
Al uw tips om op 2 vuurtjes en een microgolf en geen afwasmachine te koken zijn welkom!

10 reacties:

la merlette blanche zei

Ha, wij starten binnenkort ook met koken op 2 pitten en een microgolf hebben we ook maar eens aangeschaft om de tijdelijke, maar vrij lang durende keukennood te overbruggen :) Succes ermee!

Mie zei

Laat je tips weten hé ;-)

Oon zei

Wij hebben ook een half jaar zo gekampeerd, met een pasgeboren baby op een bouwwerf. Twee pitjes, twee microgolfovens, afwassen in de lavabo, of in het bad. Dat was een beetje als 'op kot', maar dan met kinderen. En dat is allemaal gelukt. Veel succes!

GeNi & Just C! zei

2 kookplaatjes en een microgolf, daar ken ik alles van! Aardappelen en groenten kook ik sowieso altijd in de microgolf. Als je beide in dezelfde pot kookt en dan puree van maakt, scheelt dat ook al weer in de afwas. Vis gaat ook zo gemakkelijk in de microgolf: vis in een schotel, fijngesneden groenten (paprika, venkel, kerstomaatjes, ...) erover, even in de microgolf en smullen maar! Hopelijk wordt het snel wat warmer weer. Rauwe groentjes moet je niet koken en je hebt nauwelijks afwas! Ook nog taarten nodig zonder oven? Laat maar iets weten! ;-)

mayakebe zei

Hier hebben we dat ook gedaan .... 2 jaar zelf ;) en nu hebben we een keuken met alles er aan en weet je wat ?.... ik kook nog altijd op 2 uurtjes ;)
een tip ? wokken en pastas ;)

Mie zei

Oh laat die taartdingen maar komen!

Abfabulies zei

Wokken!

GeNi & Just C! zei

Zelfs nu er wel terug een oven is, blijft deze een topper: maak in een springvorm een bodem van gesmolten boter en verkruimelde speculaas. Maak je favoriete chocolademousse en schep die op de speculaasbodem. Even laten opstijven, naar wens versieren en opsmullen.

Timemimi 當代迷你倉 zei

設施筲箕灣倉庫出租新蒲崗辦公室主機租用查詢雲主機註冊租賃申請地區文件倉網頁主機屋費用

rowan zei

Hier ook twee jaar zonder keuken gezeten, met 7 kinderen. Na een maand stond er toch een afwasmachine, was het zo beu dat linea recta naar de winkel zijn gegaan voor de grote redder in nood. Onze badkuip was te diep, teiltjes op de livingtafel maakten alles kleddernat, ... Wij hadden geen microgolf, wel een gewoon oventje. En twee pitten. En ook nu kook ik nog steeds op twee pitten.