vrijdag 12 april 2013

Waarom het hier zo kalm is

Omdat wij van een net afgewerkt huis verhuisd zijn naar een huis waar we nog wat in kunnen werken. En dat doen we. Kamer per kamer zoals hier de slaapkamer van de jongste:Maar we hebben ook een architect onder de arm genomen om over andere dingen wat na te denken. Wat wel inhoudt dat we af en toe beslissingen moeten nemen. En aangezien we daar niet goed in zijn vraagt dat wel wat tijd.


Omdat mijn schoonbroer binnenkort gaat trouwen. Met mijn toekomstige geweldig schoonzus dus. In onze tuin. Waardoor er wel wat werk is om die tuin trouwklaar te maken. Gelukkig zit ik samen met haar in het deco-team. En doet zij dus in haar sabbatjaar ook nog wel serieus wat ;-)

Voor diezelfde trouw heb ik heb ook beloofd om mijn dochters in een eigengemaakt jurkje te gieten. Waarvoor ik dus eerst een testkleedje moet maken. En dan nog de echte versie. En voor mezelf heb ik ook nog niks. Of jawel toch, een testkleedje. Voorlopig is het plan echter om iets te kopen. Maar indien dit mislukt moet het testkleedje nog omgezet worden in een echt kleedje.En manlief keek ook al eens mijn richting uit...

Omdat we af en toe ook al eens uitblazen. Zoals verleden week. En dat doen we dan echt wel zo:


Dus voorlopig blijft het hier op een laag pitje... 


4 reacties:

la merlette blanche zei

Een serieuze verbetering, die kamer!
Veel plezier met alle bezigheden!

Jozefien zei

Die kamer, zo'n metamorfose! En een trouw in de tuin: wauwie!

Nice* zei

Heel erg mooi!!
En als de kamers klaar zijn kan je gewoon terug opnieuw beginnen zoals wij dat ook doen!!
Zo is het eigenlijk overal hetzelfde plezante liedje!!
www.nicexx.blogspot.be
Succes!!

Stan nel zei

Wat een transformatie! Zeer leuk! Ik ben hier maar bezig met één kamer en dat is al veeel werk!