zondag 3 februari 2013

Zegt u het eens...

Welke stad of welke streek is echt de moeite om eens met kinderen te doen? Vorige zomer brachten we een bezoek aan Berlijn en dat was top(pie)! Dus willen we deze zomer weer zo een uitstap doen maar dan elders. Dus shoot! (En ook concrete tips mogen meekomen.)

16 reacties:

Stan Nel zei

Wij vonden Amsterdam reuze!

eva maria zei

Niks kan tippen aan Berlijn met kinderen, we blijven teruggaan! Maar Kopenhagen komt in de buurt als je het ons vraagt. Aan Amsterdam ook goeie herinneringen, maar daar gaan we vaker zonder dan met kinderen (teveel shop-werk ;-)).

eva maria zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
eva maria zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
eva maria zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Naadjes en draadjes zei

Wij deden onlangs Brussel. Ook de moeite.

fleurfatale zei

Parijs!

pieke zei

Amsterdam! wij zijn gezegend met (schoon)ouders met een extra appartementje daar en brengen er heerlijke weekenden met onze kinderen door.

Effie zei

Deventer natuurlijk ;-)Niet te groot, genoeg te doen, mooi oud centrum met leuke markten, leuk klein speelgoedmuseum. Met het pondje over de IJssel ... Heerlijk ijsjes bij de echte Italiaan. Maar maar één redelijke stoffenwinkel.
Ik zou Amsterdam ook kunnen aanraden, en dan vooral de wijk De Pijp.

An zei

Wij waren in Parijs deze zomer, met 15-11-9-jarige kinderen. De highlights zijn natuurlijk een must (mét de toeristische open bus, wegens een kind met been in gips!). De metro vonden ze ook spannend, en Paris Plage langs de Seine was een leuke verrassing! Slapen deden we in een fantastisch Parijs appartementje via AirBnB - ga zeker daar eens kijken, ook voor andere steden!
Twee jaar geleden waren we in Kopenhagen, ook leuk, maar omdat we toen nog niet met de fiets konderen (de jongste was te jong om zelf te fietsen) denk ik dat we heel wat leuke dingen gemist hebben. Al was Tivoli ook wel een hit!

An zei

en: we logeerden net naast de Petit Pan winkel in Parijs....

Kotkedei zei

Hey, wij waren vorig jaar op reis in Tsechië. We maakten een fantastische daguitstap naar Praag met onze 3 kadees van toen 8,7 en 1,5...Tip: geef klein mannen hun eigen fototoestelletje..geen seconde gezeur gehad, integendeel.

elisanna zei

wij deden vorig jaar parijs met onze vier kinderen. Dat vonden ze geweldig. Volgende week doen we madrid en in de zomer lissabon.

Sonja zei

Barcelona?

elogent zei

wat grappig, als mensen hier (keulen) aan mij vragen waar ze naartoe moeten antwoord ik bijna altijd gent- niets nieuws voor u natuurlijk... maar misschien zou Köln voor u wel een goede tip kunnen zijn? he is niet berlijn natuurlijk, maar we hebben wel een aantal leuke dingen om te doen!

Kim zei

Ik verloor mijn hart in Kopenhagen. Zeker Tivoli 's avonds eens bezoeken: zo gezellig met alle lichtjes.