dinsdag 19 juli 2011

Lekkere aubergine!

Zonder foto weliswaar maar echt dit gerechtje was lekker!

Wat heb je nodig:
* 2 aubergine
* geitenkaas
* vloeibare honing
* rozemarijn
* eventueel pijnboompitten

Snij de aubergine in plakken van 1,5 cm en bestrooi met zout. Laat een half uurtje staan en spoel dan af onder koud water.
Doe de aubergine in een ovenschotel en besmeer aan beide kanten met olijfolie en rozemarijn. Zet dit 10 minuten onder de grill en draai dan de aubergine om. Zet nog eens 10 minuten onder de grill.
Voeg dan honing naar smaak en goesting toe, zo ook met de geitenkaas (ik nam de halfharde van chavroux maar andere kan ook). Zet nog 5 minuutjes onder de grill.

En nu kan je nog gegrilde pijnboompitten toevoegen.
Smakelijk!

*geïnspireerd door dit maar niet helemaal hetzelfde.

2 reacties:

An zei

Klinkt heerlijk!

JoChapeau zei

Mmm, zeker het uitproberen waard !