woensdag 21 juli 2010

Hellup!

Ik heb een dochter die als ze kon door het leven zou gaan zonder knopen. Om de één of andere reden haat ze knopen en zelfs een knoop als versiering (bv als oogje) doet haar afkeurend een kledingstuk wegleggen. Gelukkig wordt een knoop aan een broek of rok nog getolereerd, aan een jas echter niet. Vandaar mijn vraag/oproep: zag u ergens een patroon van een ongelooflijk leuk jasje met rits? Hier ben ik! ;-)

3 reacties:

LiLa zei

Voor een winterjas?
Ik weet niet goed wat je graag ziet, maar ik heb wel een paar patroontjes in ottobre's staan denk ik. Ik heb ook al een keer een patroon met knopen gebruikt, maar er dan een rits ingezet. Dat is ook niet zo moeilijk om aan te passen. Kwam jij ook niet naar het Leuvens Stiksel? Dan kan ik dan evt mijn boekjes meebrengen.

meisjesmama zei

oe, moeilijk geval. Hier eentje die geen broeken wil dragen maar da's peanuts in vergelijking met een knopen-aversie. Als ik iets tegenkom laat ik 't weten.

vrouwtje gekruid zei

Als je nu gewoon een leuk knopenvestje vindt en je snijdt het jasje af op de middenvoorlijn ipv.op de 'knopenlijn', dan zal je een veel grotere keuze hebben, dan dat je enkel naar de jasjes met ritsen kijkt. Dat denk ik toch...