maandag 7 december 2009

To be cool... or not.

Vandaag liep ik even de slegte binnen, nieuwsgierig gemaakt door de tip van Moosmade. En ik liep niet alleen naar buiten met haar tip maar ook met het Breihandboek voor coole meiden. Want zeg nu zelf met zo een titel... (en ik kan dus absoluut ook niet breien en de inleiding, met foto's, leek mij in de winkel wel vrij duidelijk).

9 reacties:

Ilse zei

Ik heb met dat laatste boek ook in mijn handen gestaan in de bib, maar toch maar laten liggen. Ik wil graag leren breien en haken maar vond tot nu toe nog geen geschikt boekje.

meisjesmama zei

Ik stond vorige week naar net dezelfde boeken te staren...even getwijfeld en toen kwam het besef dat ik echt wel de onhandigste ever ben. Ik kan gewoon niet breien en haken, zelfs niet met de dvd van de Veritas...zucht
Lang leve de naaimachine, want eerlijk gezegd, dat ding doet toch alle werk he!

liefbeesje zei

Ik gaf onlangs het handboek voor hippe meiden weg. Haken is ook voor mij niet weggelegd. :-)

Moosmade zei

@ LiliMie: Wat leuk dat je mijn tip hebt gevolgd!

@ Meisjesmama: jij onhandig??? Dat je niet kunt/wilt breien/haken, snap ik helemaal (ben ik ook geen fan van), maar je maakt de prachtigste dingen! En dat Stoffenkraam-boek, daar staan echt hele simpele dingen in!

tantehilde zei

ah, die breiboek met ik dringend hebben voor een vriendin!

Mie zei

@meisjesmama: euh gij onhandig?

@tante Hilde; de slegte!

Mie zei

@liefbeesje: ik weet het, net te laat ontdekt.

minkeltje zei

Dat 'voor coole meiden' voelt meer als een anti-climax.. Maar het boek lijkt me best leuk, ik heb hem welles doorgelezen.

Bij de Slegte doe ik vaak kijken, kijken, nie kopen!

happyenrose zei

wat een toeval, ik was daarstraks naarstig op zoek naar de kerstverlichting (die boom moest vandaag glinsteren). Ik heb mijn hoogtevrees overwonnen en blijkbaar heeft mijn lief de helft van mijn naai, knutsel enzo gedoe op de zolder verstopt (maar ik zeg er niks van)
En ja, daar lag ook mijn breiboek voor COOLE meiden. Enkele jaren geleden in de slegte gekocht en dringend nodig voor beenverwarmers te maken.